Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Microsoft Theater του LA η παρουσίαση του Xbox για την Ε3 2018

*
Η Microsoft επιβεβαίωσε επίσημα την παρουσία της στην Ε3 2018 και η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου, ώρα Ελλάδας 23:00, με διάφορες FanFest δραστηριότητες, hands-on gameplay και demos για όλους τους παρευρισκόμενους. Αυτή τη φορά όμως υπάρχει μια έκπληξη, καθώς η εν λόγω παρουσίαση δεν θα πραγματοποιηθεί στο LA Convention Center, αλλά ακριβώς απέναντι στο Microsoft Theater στην καρδιά του LA Live, που θα φιλοξενήσει τις κυριότερες εκδηλώσεις της εταιρείας του Redmond την εβδομάδα της Ε3. Παρόλα αυτά η Microsoft δεν εγκαταλείπει το LA Convention Center και ο χώρος που έχει ενοικιάσει εκεί επικεντρώνεται στο Mixer, όπου το κοινό θα μπορεί να παίξει, να κάνει stream και να μάθει τα κυριότερα νέα της έκθεσης. Με τις αλλαγές αυτές και την επέκταση της παρουσίας της, η Microsoft φιλοδοξεί να παρέχει στο κοινό έναν βασικό προορισμό για εμπειρίες που σχετίζονται με το Xbox και κυρίως να επιδείξει στους fans τι προετοιμάζει για το μέλλον, με έναν εντελώς νέο τρόπο παρουσίασης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*